Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Superkombinacija

Odlična generalka za ponedjeljak: Ivica vrlo dobar 20. u spustu

Hrvatski je skijaš na treningu prije utrke bio 23., a onda je u samoj utrci vozio bez većih pogrešaka i ostvario odličan rezultat uoči superkombinacije na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U najbržoj skijaškoj disciplini Aksel Lund Svindal jučer je osvojio peto zlato na svjetskim prvenstvima. Nakon trijumfa u Schladmingu Norvežanin sada ima po dva zlata u spustu i superkombinaciji te jedno u veleslalomu.

Svindal će sutra zacijelo biti jedan od konkurenata našem Ivici u superkombinaciji jer je u toj disciplini bio prvak i 2009. i 2011. U spustu kojeg je vozio kao trening za kombinacijski spust, Kostelić je zauzeo 20. mjesto (+2.86).

"Utrka je bila dosta teška jer je na stazi s puno prijelomnica bila slaba vidljivost, puno skokova i malih grba koje se ne mogu vidjeti. Ja sam imao sreće sa ždrijebom i brojem dva koji sam iskoristio za jednu solidnu vožnju", kazao je Ivica.

Naš drugi predstavnik Max Urlich nije uspio završiti utrku jer mu se već prije prvog prolaznog vremena u zavoju otkačila skija. Pred 50-tak tisuća gledatelja, srebro je pripalo vodećem spustašu u Svjetskom kupu Talijanu Dominiku Parisu (+0.46) dok je broncu osvojio Francuz David Poisson (+0.97). (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider