Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Dva Hrvata u TOP 10

Odličan nastup Ivice Kostelića: Postolje mu pobjeglo za tri stotinke!

Superkombinacija u Kitzbühelu donijela je novi veliki rezultat za hrvatsko skijanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivica Kostelić je osvojio četvrto, a Natko Zrnčić-Dim osmo mjesto u kultnom austrijskom zimovalištu na drugoj, ujedno i posljednjoj superkombinaciji sezone Svjetskog kupa.

Danas je pobijedio Francuz Alexis Pinturault, drugi je bio Austrijanac Marcel Hirscher, a treći Čeh Ondrej Bank, koji je za Pinturaultom zakasnio 94 stotinke i imao samo tri stotinke bolje vrijeme od Kostelića.

Pinturaultu je ovo osma pobjeda u Svjetskom kupu, a od Hirschera je bio brži za 64 stotinke.

Kostelić i Zrnčić-Dim iskoristili su vrlo dobre pozicije koje su imali nakon utrke superveleslaloma kada nisu previše zaostali za najbržima, te su sigurnim slalomskim vožnjama popravili plasman umalo ponovivši rezultate otprije tjedan dana iz Wengena. Tada je Kostelić bio treći, a Zrnčić-Dim šesti.

U ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Hirscher je povećao svoju prednost ispred drugog Norvežanina Kjetila Jansruda, koji je utrku završio na devetom mjestu, na 182 boda, sada ih ima 916, dok je Jansrud na 734, dok je Pinturault skočio na treće mjesto sa 611. Kostelić je 36. sa 142 boda, Zrnčić-Dim 58. sa 78, a Filip Zubčić 68. sa 61.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider