Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Purcell za pobjedu

Obje utakmice otišle u produžetak, Pittsburgh slavio nakon penala

Teddy Purcell je zabio pobjednički gol nešto više od minute nakon početka produžetka i Edmonton Oilersi su sa 4-3 pobijedili Anaheim Duckse u njihovom Honda Centru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prve dvije trećine momčadi su bile izjednačene 1-1. Poveo je Anaheim golom Coreya Perryja a u drugoj je trećini za Edmonton izjednačio Leon Draisaitl. U zadnjoj trećini je za 2-1 zabio Shawn Harcott za Anaheim. Edmonton uzvraća pogotkom Oscara Klefborna. Corey Perry zabija svoj drugi gol na utakmici za vodstvo Anaheima od 3-2, a onda Ryan Nugent Hopkins zabija za 3-3 i odvodi utakmicu u produžetke.

Perry je sinoć zabio svoj 300. gol u NHL-u, a Shawn Horcoff dobio svoj 500. bod. Perry je sada izjednačen sa Paulom Kariyom na drugom mjestu s najviše pogodaka u povijesti Ducksa. Prvi je Teemu Selanne sa 457 golova.

Pittsburgh Penguinsi su sinoć sa 4-3 nakon izvođenja kaznenih udaraca slavili protiv Montreal Canadiensa. David Perron je backhandom svladao vratara Montreala Mikea Condona, kojem je ovo bilo prvo NHL izvođenje kaznenih udaraca, a zatim je Sidney Crosby učinio isto za pobjedu Pittsburgha.

Poveo je Pittsburgh 13 sekundi nakon početka utakmice pogotkom Pascala Dupuisa. Izjednačio je za Montreal Andre Markov power play pogotkom. Prvu trećinu Pittsburgh završava golom Ollija Maatte.

U drugoj trećini Brendan Gallagher i Brian Flynn zabijaju za Montreal koji ima prednost od 3-2, no onda u zadnjoj trećini Pittsburgh dolazi do izjednačenja zahvaljujući Patricku Hornqvistu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider