Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veliki ljubitelj sporta

''Warriorsi su ''dobili po turu'', ali će osvojiti naslov, Patriotsima Super Bowl''

Američki predsjednik Barack Obama u razgovoru za radijsku postaju Sirius XM u petak izjavio je kako očekuje da ove sezone naslov NBA prvaka osvoje Golden State Warriorsi, dok kao osvajače Super Bowla vidi New England Patriotse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U telefonskom razgovoru u emisiji "Sway in the Morning" Obama je kazao kako očekuje da će novopridošli Kevin Durant pomoći prvacima iz 2015. Warriorsima vratiti naslov kojega su izgubili u prošlosezonskom finalu od Clevelend Cavaliersa bez obzira na težak 100-129 poraz na domaćem terenu od San Antonio Spursa u prvoj utakmici sezone.

"Tipujem na Warriorse zbog dolaska Duranta. Mislim kako na raspolaganju imaju previše oružja. U prvoj utakmici su 'dobili po turu', ali mislim da im samo treba vremena da se uigraju", rekao je Obama.

Upitan o izgledima za Super Bowl, Obama je kazao kako po viđenom u dosadašnjem tijeku sezone ne vidi tko bi mogao svladati New England Patriotse predvođene Tomom Bradyjem.

"U ovom trenutku morate svoj novac uložiti na Bradyja. Ne vidim niti jednu baš jaku momčad. Očekujem kako će u finalu Patriotsi kao i prije dvije godine pobijediti Seattle Seahawkse", zaključio je Obama kojemu drugi mandat u Bijeloj kući završava u siječnju sljedeće godine.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider