Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bravo Dex

Novo priznanje Medveščaku: Dekanich igrač mjeseca u Europi

Uz odlične rezultate cijele Medveščakove momčadi u Kontinentalnoj hokejskoj ligi, sezona 2013. /2014. donijela je i mnoga pojedinačna priznanja igračima KHL Medveščak Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tako je nakon nekoliko nagrada za najbolje igrače tjedna i mjeseca u KHL ligi, Medveščakov vratar Mark Dekanich, kojem je otac Zagrepčanin, dobio još jedno lijepo priznanje te je prema izboru web portala EuroHockey.com proglašen europskim igračem prosinca u 2013 godini.

Ovo priznanje još je značajnije uzmemo li u obzir da je Dekanich pobijedio u izboru šest hokejaša te da je s čak 42 posto glasova navijača slavio ispred odličnog napadača Barys Astane Brandona Bochenskog, vratara ruskog Avtomobilista Jakuba Kovara te Jussi Rynnäsa iz Kärpäta.

Dekanich je ovo priznanje dobio zbog odlične forme u cijelom prosincu u kojem je imao fantastičnih 94 posto obrana te je primao u prosjeku 2 pogotka po utakmici.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider