Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vodi ih Slovenac

Nova utakmica Kauboja: Umalo postali senzacija SP-a

Hrvatski će rukometaši danas od 17 sati nastaviti s igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon dana odmora Hrvatsku čeka novi protivnik u Dohi. Radi se o najslabijoj momčadi u skupini – Iranu. No, naše krilo Manuel Štrlek poziva na oprez.

''Vidimo da su svi rezultati na ovom prvenstvu u par golova tako ni Iran ne smijemo podcijeniti. Za pobjedu moramo odigrati jednu mirnu i koncentriranu utakmicu.

Zašto Štrlek tako priča uoči utakmice s jednim Iranom? U 1. su kolu na poluvremenu imali četiri razlike protiv BiH i da su slavili bila bi to senzacija. Istina, kasnije su naši susjedi uspjeli okrenuti i dobiti s pet razlike, no Makedonci su ih dobili s dva razlike, a Lazarov i ekipa razbili su primjerice Tunis kolo prije.

Vodi ih Slovenac Bourt Maček i čini se kako radi sjajan posao u teškim uvjetima. Irancima rukomet i nije baš najomiljeniji sport, a većinu reprezentacije čine igrači iz domaće lige.

''Siguran sam da će iz njih izvući maksimum i da neće biti lagana utakmica'', oprezan je Štrlek koji je pohvalio naše navijače u Dohi.

''Lijepo je igrati pred svojim navijačima. Došli su u velikom broju i daju nam podršku. Treba u tome uživati i dati im novi razlog za veselje.''

Ne sumnjamo kako će novog veselja rukometaša i navijača biti i danas...

SKUPINA B

1. Makedonija      2 2 0 0 66-56 4
2. HRVATSKA       2 2 0 0 60-55 4
3. BiH                    2 1 0 1 51-48 2
4. Austrija             2 1 0 1 53-53 2
5. Iran                    2 0 0 2 56-63 0
6. Tunis                2 0 0 2 50-61 0
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider