FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bačvice žive za sestre

Nova TV donosi priču o obitelji Zaninović i intervju s Lucijom u Londonu!

Nova TV donosi priču o obitelji Zaninović, te live intervju Saše Lugonjića s brončanom Lucijom u Londonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I dok najpoznatije splitske blizanke u Londonu odrađuju svoj posao, njihova obitelj pažljivo ih prati iz Splita. Lijepo je ovih dana biti Zaninović.

„Otac ide po kruh, svaki dan zaustavi ga deset ljudi da bi mu čestitalo. Bačvice žive za Anu i Luciju“, kaže najstariji brat Tomislav.

 

 

 

 

Lucijino dramatično osvajanje bronce pratila su braća Ivan, Tomislav i Marin te tata Marinko, dok se mama Ana zatvorila u sobu i čekala da joj kažu rezultat.

„Bilo je jako napeto gledati tu borbu, pogotovo što je završilo zlatnim bodom. Bilo je tu previše emocija, i plakanja i urlikanja i vikanja...“, opisuje atmosferu Tomislav.

Posebno uzbuđen bio je njihov brat blizanac Ivan, najviše povezan sa sestrama.

„Ana i Lucija su trojke, one imaju i brata blizanca Ivana koji je dvije minute stariji od Ane, a Ana od Lucije“, otkriva Tomislav.

Od malih nogu zaljubljene u vaterpolo, ipak su se odlučile za taekwondo - i pogodile. Na sportskom terenu agresivne, no privatno mirne i povučene. Najstariji brat veli da su Ana i Lucija djevojke za uzor.

„Hvala Bogu nije bilo situacije da ja branim njih ili one mene... Stvarno su pristojne cure i nikada s njima nije bilo ni najmanjeg incidenta.“

Lucijinu broncu obitelj će dostojno proslaviti, dok će Ana medalju pričekati bar do Rija 2014e.

Naš sportski reporter Saša Lugonjić u Londonu je napravio live intervju s brončanom Lucijom, koja je otkrila da ju je u Olimpijskom selu dočekalo iznenađenje nakon osvojene medalje... O čemu je riječ saznajte u videu iz Londona!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider