Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kopitar zabio za Kingse

Veliki preokret Calgaryja: Do pobjede nakon tri gola minusa!

Calgary Flames su sinoć nadoknadili zaostatak od tri gola i na kraju nakon izvođenja kaznenih udaraca pobijedili sa 4-3 Dallas Starse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Johnny Gaudreau je zabio gol u zadnjoj trećini i u u izvođenju kaznenih udaraca i tako pomogao Flamesima, koji su gubili 3-0 na polovici druge trećine, da pobijede.

Strijelci za Flamese bili su i Mikael Backlund i Dougie Hamilton. Golove za Starse zabili su Jason Spezza, Cody Eakin i Mattias Janmark.

I Detroit Red Wings su slavili nakon izvođenja kaznenih udaraca. Brad Richards je zabio jedini gol u izvođenju kaznenih udaraca i Detroit Red Wings su sa 5-4 slavili protiv Buffalo Sabres.

Justin Abdelkader je zabio dva gola, a Tomas Tatar i Drew Mille po jedan za Detroit. Vratar Petr Mrazek je obranio 28 udaraca. I Buffalo je imao jednog dvostrukog strijelca, Evandera Kanea, a preostala dva gola zabili su Zemgus Girgensons te Zach Bogosian, dok je vratar Linus Ullmark upisao 42 obrane.

Los Angeles Kings su slavili u produžetku, a pobjednički gol nakon dvije minute igre u dodanom dijelu zabio je Anže Kopitar za pobjedu od 2-1 nad Vancouver Canucksima.

Poveo je Vancouver pogotkom Daniela Sedina, a Drew Doughty je zabio za 1-1. Vratar Canucksa Jacob Markstrom imao je u porazu 38 obrana.

REZULTATI:

New Jersey Devils - Colorado Avalanche 1-2
Ottawa Senators - Philadelphia Flyers 2-4
St. Louis Blues - Florida Panthers 1-3
Chicago Blackhawks - Minnesota Wild 1-2
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 2-1 (produžetak)
Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets 2-1
Detroit Red Wings - Buffalo Sabres 5-4 (kazneni udarci)
Nashville Predators - Arizona Coyotes 5-2
Calgary Flames - Dallas Stars 4-3 (kazneni udarci)
San Jose Sharks - Pittsburgh Penguins 1-5

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider