Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
kraj crnog niza

Flyersi nakon produžetka bolji od Bruinsa

Philadelphia Flyersi su sinoć u utakmici u TD Gardenu nadoknadili zaostatak od dva gola i zahvaljujući drugom pogotku Claudea Girouxa u produžetku uspijeli pobijediti Boston Bruinse sa 5-4.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Philadelphia Flyersi (3-2-1) su zahvaljujući ovoj pobjedi okončali niz od šest poraza od Bruinsa koji traje od 2013.

Philadelphijin branič Mark Streit je imao tri asistencije, a napadač Jakub Voracek dvije i obojica su asisitirala kod Girouxovog pobjedničkog gola. Vratar Flyersa Steve Mason je obranio 16 od 18 udaraca prema svojim vratima nakon što je u drugoj trećini ušao umjesto ozlijeđenog Michala Neuvirtha.

Golman Bostona Tuukka Rask obranio je 32 od 37 udaraca upućenih prema svom golu. Bruinsi su prije ovog poraza pobijedili u dvije utakmice zaredom nakon što su sezonu počeli s tri poraza na domaćem terenu.

Povela je Philadelphia u prvoj trećini pogotkom Edouarda Bellemarea, a na 1-1 je izjednačio Brett Connolly. Sam Gagner opet dovodi Philadelphiu u vodstvo, a Patrick Bergeron opet izjednačuje za Boston. Druga trećina donosi samo pogotke Bruinsa. Chris Kelly i Jimmy Hayes zabijaju za Boston koji sada ima dva razlike.

No, Claude Giroux smanjuje vodstvo Bruinsa nešto manje od osam minuta nakon početka zadnje trećine, a Wayne Simmonds izjednačuje na 4-4. Giroux pobjednički gol zabija dvije minute nakon početka produžetka. Buffalo Sabresi su pobijedili Toronto Maple Leafse, ali tek nakon izvođenja kaznenih udaraca, sa 2-1. Lijevo krilo Matt Moulson je zabio odlučujući pogodak. Drugi gol za Buffalo zabio je centar Tyler Ennis. Lijevo krilo Sabresa Evander Kane zabio je gol u u zadnjoj trećini za 1-1, dok je vratar Chad Johnson imao 23 obrane u pobjedi.

Poveo je Toronto u prvoj trećini pogotkom Pierre Anadre Parenteaua, koji je zabio i u izvođenju kaznenih udaraca, a Jonathan Bernier je obranio 34 udarca.

Edmonton Oilersi su sa 3-1 slavili protiv Detroit Red Wingsa. Mark Letestu, Connor McDavid i Teddy Purcell su zabili za Edmonton, koji je prekinuo niz od osam poraza, od Detroita koji traje još od 2012.

Cam Talbot je u pobjedi Oilersa imao 28 obrana. Tomas Tatar je bio jedini strijelac za Detroit, dok je vratar Red Wingsa Petr Mrazek imao 25 obrana.

Carolina Hurricanes su sinoć sa 1-0 pobijedili Colorado Avalanche nakon produžetka, a jedini strijelac na utakmici bio je Victor Rask koji je pogodak postigao nešto manje od dvije minute nakon početka tog zadnjeg dijela utakmice.

Vratar Hurricanesa Cam Ward je obranio 26 udaraca za svoj 23. shutout u karijeri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider