Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
San Jose poražen

NHL liga: Toronto prekinuo prokletstvo kod Calgaryja

Četiri su utakmice odigrane u noći sa srijede na četvrtak u NHL ligi. I dok je vodeća momčad Istoka Toronto pobijedio, zapadni vladar San Jose je poražen...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Toronto je u gostima pobijedio Calgary 4-2 čime je došao do treće uzastopne pobjede, odnosno, jubilarne desete u sezoni. Inače, čak od prosinca 2002. godine Toronto nije znao za pobjedu kod Calgaryja do ove noći.

Čak 41 obranu na ogledu je imao vratar Toronta Jonathan Bernier, a strijelci su za pobjednika bili Lupul, Van Riemsdyk, Raymond i Ranger.

San Jose je poražen kod Los Angelesa 4-3 poslije produžetka, a junak pobjede domaćina je bio slovenski hokejaš Anže Kopitar koji je zabio ključni pogodak u dodanim minutama.

Pittsburgh je na svom ledu, u srazu dva kandidata za sam vrh Istoka, pobijedio Boston 3-2. Možda su time Penguinsi došli do barem djelića osvete za prošlosezonsko doigravanje kada su ih Bruins nadigrali i izbacili. Ovom su prilikom strijelci u slavlju Pittsburgha bili Kunitz, Suter i Jokinen.

Detroit je u gostima pobijedio Vancouver. Gol za konačnih 2-1 je postigao Tomas Tatar, svoj premijerni u aktualnoj sezoni. (TS) 

NHL liga, srijeda:

Calgary - Toronto 2-4

Pittsburgh - Boston 3-2

Los Angeles - San Jose 4-3, produžetak

Vancouver - Detroit 1-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider