Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sharksi slavili u Chicagu

Trijumfalan povratak Malkina, Pittsburgh dobio 12. zaredom kod kuće

Pittsburgh Penguinsi, vodeća momčad Istočne konferencije u NHL ligi, teško su kao domaćini pobijedili Winnipeg sa 6-5 u nedjelju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Winnipeg je nakon prvog dijela vodio s 2-0. Penguinsi su u prvih pet minuta druge trećine zabili tri gola za preokret, ali je svejedno nakon druge trećine vodio gostujući sastav s 5-4. U zadnjem periodu je Pittsburgh zabio dva gola za 12. uzastopnu domaću pobjedu, čime je izjednačen klupski rekord.

Jevgenij Malkin vratio se u momčad Pittsburgha nakon devet propuštenih utakmica zbog ozljede noge. Zabio je dva gola uz jednu asistenciju. Isti učinak imali su njegov suigrač James Neal, odnosno Evander Kane kod Winnipega, koji je i dalje bez pobjede u Pittsburghu od 2006. godine.

San Jose Sharksi pobijedili su u Chicagu Blackwakse 3-2 nakon izvođenja kaznenih udaraca. Sharkisma je to bila prva pobjeda u Chicagu od 30. prosinca 2010. godine. Aktualni prvaci Blackwaksi su zaradili barem jedan bod u zadnjih deset utakmica, ali su ih na vrhu Zapada svejedno prestigli Anaheim Ducksi, s jednakim brojem bodova ali uz utakmicu manje, koji su kao domaćini pobijedili Vancouver 4-3 u produžetku. Corey Perry je zabio pobjednički gol sekundu i tri desetinke prije kraja produžetka. Bio mu je to osmi gol ove sezone za pobjedu svoje momčadi, po čemu je rekorder u NHL ligi.

Carolina je kod kuće slavila protiv Nashvillea 2-1. Hurricanesi su prvi puta ove sezone dobili četiri utakmice u nizu. Drže deveto mjesto na Istoku, jedan bod iza Philadelphije i Washingtona.

Jordan Eberle zabio je dva gola za Edmonton koji je kod kuće pobijedio Tampu Bay 5-3. Oilersi, koji su zadnji na Zapadu, prekinuli su niz od četiri poraza. Tampa Bay, trećeplasirana momčad Istočne konferencije, dobila je prethodnih pet gostujućih utakmica. (TS) 

NHL liga, nedjelja:

Pittsburgh – Winnipeg 6-5

Carolina – Nashville 2-1

Anaheim – Vancouver 4-3 (produžetak)

Chicago – San Jose 2-3 (penali)

Edmonton – Tampa Bay 5-3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider