Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Carolina uvjerljiva

Moćni Chicago zaustavljen u Phoenixu

Poslije pobjede u velikom derbiju protiv Anaheima, hokejaši Chicaga su dva dana kasnije imali priliku i preskočiti tog suparnika na ljestvici NHL lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjeda protiv Phoenixa je donosila Chicagu prvo mjesto na Zapadu i u kompletnoj ligi, no takvo što se nije dogodilo. Phoenix je slavio s 2-0 i pritom je postao prva momčad u sezoni koja Chicagu nije dopustila niti jedan pogodak u utakmici.

Pittsburgh dvije godine nije na domaćem ledu izgubio utakmicu koju su odlučivali penali, no dogodilo se i to. Rangersi iz New Yorka su svladali s 4-3 vodeću momčad Istoka u utakmici gdje su tri puta vodili, ali se Pittsburgh i tri puta vraćao u igru. Benoit Pouliot je s dva pogotka bio prvo ime ogleda.

Najuvjerljiviju pobjedu večeri je zabilježila Carolina koja je s 5-1, na domaćem ledu, svladala Floridu. Sedma je to pobjeda Caroline u posljednjih deset utakmica, a po pogodak i asistenciju u slavlje su ugradili Riley Nash ii Brett Bellemore.

Čak 47 udaraca su uputili igrači San Josea u domaćoj pobjedi protiv Columbusa od 3-2. Po pogodak i asistenciju su upisali Jonh McCarthy i Tommy Wingels. (TS) 

NHL liga, petak:

Carolina - Florida 5-1

New Jersey - Edmonton 2-1, produžetak

Pittsburgh - NY Rangers 3-4, penali

Phoenix - Chicago 2-0

San Jose - Columbus 3-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider