Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Uvjerljiva pobjeda 'pingvina'

NHL doigravanje: Pittsburgh na korak od finala Istoka

Pittsburgh Penguinsi stigli su nadomak plasmana u finale Istočne konferencije NHL lige nakon uvjerljive gostujuće 7-3 pobjede nad hokejašima Ottawa Senatorsa koja im je donijela vodstvo od 3-1 u seriji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jarome Iginla i James Neal bili su dvostruki strijelci za Penguinse, Sidney Crosby, Chris Kunitz i Pascal Dupuis postigli su po jedan gol, dok je vratar Tomaš Vokoun zaustavio 30 udaraca prema svojim vratima.

Penguinsi su nakon prve trećine zaostajali 2-1, da bi u drugoj dionici zabili dva gola u razmaku od samo 40 sekundi i preuzeli kontrolu. Susret su definitivno prelomili u posljednjih deset minuta zadnje trećine kada su postigli preostala četiri gola.

Golove za Senatorse zabili su Milan Michaelek, Kyle Turris i Daniel Alfredsson.

Ukoliko pobijede u petoj utakmici serije koja se igra u petak na njihovom domaćem ledu u Pittsburghu Penguinsi će izboriti konferencijski finale i vrlo vjerojatno ogled protiv Boston Bruinsa, koji u drugoj polufinalnoj seriji vode 3-0 protiv New York Rangersa. (TS)

NHL doigravanje, polufinale Istočne konferencije:

Ottawa - Pittsburgh 3-7

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider