Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ducski na krilima Perryja

NHL: Anaheim i LA produljili pobjednički niz

U nedjelju navečer i u noći na ponedjeljak odigrane su četiri utakmice najjače hokejske lige svijeta, u kojima su dvije pobjede upisali domaćini, a dvije gosti...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Anaheim je na svojem ledu, na 20. obljetnicu od klupskog debija u NHL ligi, stigao do četvrte uzastopne pobjede, nakon što je s 4-1 bio bolji od Ottawe. Corey Perry postigao je dva pogotka, Ryan Getzlaf i Nick Bonino po jedan, dok je Jonas Hiller obranio 30 udaraca prema svojim vratima u pobjedi Ducksa.

S druge strane bio je to četvrti poraz Senatorsa, koji su dopustili čak 56 udaraca prema svojem golu, što je novi rekord za oba kluba u jednoj utakmici (upućeni i dopušteni udarci).

Pobjednički su niz nastavili i hokejaši Los Angeles Kingsa, koji su na gostovanju kod Floride slavili s 3-0, čime su upisali treću uzastopnu pobjedu. Jordan Nolan upisao je pogodak i asistenciju, Justin Williams i Daniel Carcillo pripomogli su svojim golovima, dok je golman Ben Scrivens morao obraniti svega 20 pakova upućenih prema svom golu. Bio je to četvrti poraz za Floridu u posljednjih pet susreta.

Winnipeg je pred svojim navijačima identičnim rezultatom kao i LA bio bolji od New Jersey Devilsa, čime je prekinut niz od tri uzastopna poraza. Al Montoya obranio je 24 udarca prema svojim vratima, dok je Evander Kane postigao dva gola za Jetse. (TS)

NHL liga, nedjelja:

Carolina – Phoenix 3-5

Florida – Los Angeles 0-3

Anaheim – Ottawa 4-1

Winnipeg – New Jersey 3-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider