Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Jedan od kandidata za zlato

Neureuther nastradao u prometnoj nesreći na putu za Soči

Felix Neureuther, 29-godišnji njemački skijaš i jedan od glavnih kandidata za zlatnu slalomsku medalju na Zimskim olimpijskim igrama, doživio je prometnu nesreću…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trenutačno drugi slalomaš u Svjetskom kupu, iza Marcela Hirschera, još nije doputovao u Soči na poprište Igara. U četvrtak ujutro je krenuo prema zrakoplovnoj luci u Münchenu, odakle je trebao poletjeti prema Sočiju, ali je na autocesti prema Münchenu doživio nesreću.

Kako izvještavaju njemački mediji, automobil u kojem je bio Neureuther je izgubio kontrolu na cesti, te je udario u zaštitnu ogradu. Neureuther je zaprimljen u bolnicu u Münchenu, a informacije govore da je njemački skijaš ozlijedio leđa i vrat, makar nije poznato u kolikoj mjeri.

Tako se ne može reći niti hoće li Nijemac nastupati na ZOI-a, gdje su ga trebali očekivati nastupi u veleslalomu (srijeda, 19. veljače) i slalomu (nedjelja, 22. veljače). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider