Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Tek sedmi igrač u povijesti

Neuništivi Čeh zabio 700. gol u NHL-u

Češki 42-godišnji napadač Jaromir Jagr iz redova New Jerseyja postao je sedmi igrač u povijesti koji je zabio 700 golova u karijeri u NHL ligi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jagr je do jubileja stigao u pobjedi svoje momčadi na gostovanju kod New York Islandersa 6-1. Zabio je za vodstvo 2-0 početkom druge trećine.

Ruski reprezentativac Alex Ovečkin zabio je dva pogotka s igračem više za Washington koji je u gostima slavio kod Boston Bruinsa 4-2. Stigao je do brojke od 800 poena (gol ili asistencija) u karijeri. Ovečkin je vodeći strijelac lige, sada sa 43 gola. Ovo mu je prva sezona sa 40 ili više golova nakon njegovih prvih pet sezona u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta, od 2005/06 do 2009/10.

Capitalsi su deveti na Istoku, a bodom manje od osme Philadelphije, koja je kod kuće svladala New York Rangerse 4-2. Bruinsi drže drugo mjesto u Istočnoj konferenciji, s pet bodova zaostatka za Pittsburghom, a ovo im je bio treći poraz u zadnje četiri utakmice.

Pittsburg je također poražen, i to na gostovanju kod branitelja naslova Chicaga s 5-1. Jonathan Toews predvodio je Blackhawske s dva pogotka i jednom asistencijom. Chicago je drugi na Zapadu, s tri boda manje od vodećeg Anaheima. Pittsburg je, pak, pretrpio treći uzastopni poraz. (TS) 

NHL liga, subota:

Boston – Washington 2-4

New York Islanders – New Jersey 1-6

Philadelphia – New York Rangers 4-2

Columbus - Florida 6-3

Dallas – Tampa Bay 2-4

Nashville – Winnipeg 1-3

Los Angeles – Carolina 3-1

Montreal – Toronto 4-3 u produžetku

Chicago – Pittsburgh 5-1

Edmonton – Calgary 1-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider