Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bandić poslao načelnika za krizna stanja

Nema panike: U Areni pušta nekoliko spojeva cijevi

Dio medija prenio je informaciju da je noćas procurio krov tek završene Arene Zagreb, Bandić je poslao načelnika za krizna stanja, digla se panika, no, kažu iz Ingre, bespotrebno. Radilo se tek o curenju vode na nekoliko mjesta na spojevima cijevi u potkrovlju dvorane.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Direktor marketinga i korporativnih komunikacija Ingre Darko Družijanić odbacio je danas informaciju da je na zagrebačkoj Areni procurio krov pojasnivši o čemu se zapravo radi. 

>> Prelijepa Arena Zagreb konačno završena!

Gradonačelnik Milan Bandić je na sjednici Gradske skupštine potvrdio da je tna samo mjesto događaja poslao načelnika za krizna stanja Pavla Kalinića, jer 'ima informaciju da je dvorana pod vodom'. Srećom, Kalinićevo opjevano vozilo za krizne situacije ipak nije trebalo.

'Ono što se doista utvrdilo tijekom noćašnjeg pregleda i mog jutarnjeg obilaska je da, praktično u potkrovlju, u dijelu gdje se još uvijek isprobavaju instalacije, na nekoliko mjesta na spojevima cijevi kapa voda', rekao je Družijanić za jednu radio postaju. Dodao je da je riječ o malom broju takvih mjesta u Areni s čak 50 kilometara cijevi te da iz tih puknuća dnevno može iscuriti otprilike nekoliko litra vode.

Družijanić je rekao da su formirane ekipe koje će precizno utvrditi o čemu se radi i sanirati stanje u sljedećih nekoliko dana i naglasio da su u tijeku radovi na održavanju Arene te da se ispituju sustavi hlađenja i toplinske izolacije, upravo kako bi se otkrilo ima li na spojevima proboja vode ili zraka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider