Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svaka čast svima

Hrvatski navijači u Parizu: Riječane izdao automobil, Vinkovčani ništa ne propuštaju

Hrvatska će imati podršku u bitci za finale protiv Norveške.

Uoči polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva (Hrvatska - Norveška) reporter Nove TV Stipe Sladoljev provjerio je u kakvom su raspoloženju hrvatski navijači koji pristižu u Pariz. 

Jednom društvu iz Rijeke niti pokvareni automobil nije spriječio da dođu bodriti Kauboje. U Salzburgu im je auto stao, ali su pronašli način da se dokopaju francuske prijestolnice. Naša ekipa srela je nekoliko manjih skupina čije priče i prognoze možete pogledati u priloženim videima.

Obračun Hrvatske i Norveške dat će drugog finalista Svjetskog prvenstva u Francuskoj. I dok su Galski pijetlovi bez velike drame protiv Slovenije prošli u finale, u utakmici Hrvatske i Norveške očekuje se pravi triler.

Željko Tomac jedan je od najvećih norveških aduta u susretu s Kaubojima. Pomoćni trener norveške reprezentacije sjajno poznaje izabranike Željka Babića. Priznaje kako nakon polufinala Eura prošle godine nisu očekivali još jedno ali Hrvatsku gura u status favorita. Evo i zašto.

Norveški recept je obrana i brzo trčanje

"Iz iskustva znamo da ekipa uvijek kad je najvažnije odigra dobro. Ljudi komentiraju toplo hladno, ali oni te najvažnije utakmice igraju dobro. To je najvažnije. No mi smo se spremili pa ćemo vidjeti."

Kent Robin Tonnesen je torpedirao Kauboje u Poljskoj u skupini no u bitci za broncu Hrvatska je slavila. Ovo je njegov recept za pobjedu.

"Budemo li igrali obranu kako znamo i budemo li trčali kako treba onda ćemo imati dobre šanse za pobjedu. Hrvatska igra jako pametno, također imaju dobru obranu i jake individualce. Dobro ćemo se pripremiti i uživati u polufinalu."

Kakva bi to priča bila s finalom Francuska - Hrvatska

A u Bercyju su još u četvrtak uživali domaćini. Favoriti broj jedan su opravdali taj status i između redaka - ne zamaraju se protivnikom u finalu.

"Da, možda smo najveći favoriti no to ne znači da ćemo pobijediti. Moramo se dokazati i biti dobri ako želimo pobiejditi u finalu. Tko god bude protivnik bit će teška utakmica", smatra Guillaume Gille.

Francuska - Hrvatska, siječanj 2017. Bila bi to strašna priča. No, prvo Norvežani. Mladi, opasni i željni velikih rezultata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider