Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pala u očaj

Jednu od najljepših sportašica svijeta brutalno napali ruski mediji

Međunarodni atletski savez (IAAF) odbio je prije nekoliko dana zahtjev ruskih atletičara te oni neće sudjelovati na Olimpijskim igrama u Brazilu, barem kako stvari sada stoje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

IAAF je suspendirao sve ruske atletičare zbog navodnog sustavnog dopingiranja sponzoriranog od države, a jedina koja će nastupati u Riju je skakačica u dalj Darija Klišina, ali ne pod ruskom zastavom već kao 'neutralna' sportašica.

Zbog toga se lijepa atletičarka, koja se usput bavi i manekenstvom, našla na udaru kritičara. Napadaju je Rusi sa svih strana, nazivaju je izdajicom, a na društvenim mrežama dobiva niz negativnih komentara. Zbog toga je ona pala u očaj, smatra to nepravednim, a odgovorila je na kritike koje smatra neutemeljenim.

''Mislim da nije u redu da me nazivate ruskom izdajnicom i da me kritizirate. Nisam nikakva izdajnica. Stvari koje se iznose o meni su neistinite. Željela bih naglasiti da nisam počela s treninzima u SAD-u s američkim trenerom prije mjesec dana, kako to neki navode, ja sam u Americi već tri godine!''

Ruski atletski savez žalit će se i Sudu za sportsku arbitražu (CAS) u Lausannei, a i Klišina se nada sretnom raspletu.

''Ja se još uvijek iskreno nadam da neću sama ići u Rio. Želim vjerovati da će Sportski sud za arbitražu u Lausanni 19. srpnja donijeti pozitivnu odluku za ruske atletičare.''

 

Between my running sets ... Taking a couple minutes break ..With my music @skullcandy #stayloud

A photo posted by The official Darya Klishina (@dariaklishina) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider