Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Plemenita ideja

Najbolji hrvatski jedriličari u utrci sa svijetom

Šime Fantela i Igor Marenić, dvojac koji u svojoj jedriličarskoj karijeri ima impresivan broj svjetskih i europskih medalja, 4. svibnja na jedan dan pauzirat će od jedrenja i pridružiti se Hrvatskoj i svijetu u Wings for Life World Run utrci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji hrvatski jedriličari sretni su zbog ovoga projekta.

„Iznimno mi je drago da mogu sudjelovati u jednom ovakvom projektu i da je baš Zadar odabran za početak utrke. Mala smo zemlja, ali smo mnogo puta pokazali da smo sposobni za velike stvari“, rekao je Fantela.

„Pozivam sve da nam se pridruže“, dodao je Marenić.

Pozdrav suncu u točno 12 sati postat će startna linija za tisuće trkača za povijest svjetskog sporta, gdje će tisuće ljudi u cijelom svijetu u isto vrijeme krenuti trčati za one koji ne mogu. Zaklada Wings for Life godinama radi na istraživanjima leđne moždine, a ove godine u putanju prema svom cilju – izlječenju ozljeda leđne moždine – uključila je i cijeli svijet.

Prva utrka koja nema cilja, osim, naravno, ovog plemenitog, utrka je u kojoj svatko trči prema vlastitim mogućnostima, a neovisno o tome koliko daleko došli, svi zajedno doprinijet ćemo u istoj mjeri nečemu što će nas učiniti dijelom globalnog, dosad neviđenog spektakla. Prijavi se sad na wingsforlifeworldrun.com i pridruži nam se na startu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider