Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zabio i Selänne

Najbolje otvaranje sezone za Anaheim u klupskoj povijesti

S dva pogotka u razmaku manjem od dvije minute hokejaši New York Rangersa su kao gosti svladali Washington Capitalse s 2-0…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

John Moore je zabio u 13. minuti druge trećine, a manje od dvije minute kasnije je konačnih 2-0 postavio Ryan Callahan. Asistent za oba pogotka bio je Brad Richards, a švedski golman Henrik Lundqvist je 46. put u NHL karijeri ostavio mrežu netaknutom. Za Rangerse je ovo tek druga pobjeda u šestom ovosezonskom nastupu, dok su Capitalsi poraženi peti put.

U drugoj utakmici večeri Anaheim je na svome ledu pobijedio Calgary s 3-2. Ducksi su na taj način prvi put u klupskoj povijesti ostvarili pet pobjeda u uvodnih šest nastupa u sezoni. Ujedno su 17. put zaredom svladali Calgary pred svojim navijačima.

Legendarni Finac Teemu Selänne postigao je prvi pogodak u svojoj 22. sezoni u NHL ligi. Ukupno sada na kontu ima 676 golova u karijeri. Preostali su strijelci za Duckse bili Dustin Penner i Kyle Palmieri, dok su Lee Stempniak i Jiri Hudler pogodili za Flamese. (TS)

NHL liga, srijeda:

Washington - New York Rangers 0-2

Aneheim - Calgary 3-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider