Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Canadiensi ponovno na vrhu

Montrealu četvrta pobjeda zaredom, Devilsi sredili Flyerse

Do četvrte su uzastopne pobjede došli hokejaši Montreala koji sada ponovno samostalno drže vrh Istočne konferencije NHL lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu su u svome Bell Centreu svladali kanadskog rivala Ottawu s 4-3 nakon izvođenja penala. Mogli su Canadiensi i ranije osigurati pobjedu s obzirom da su tri minute prije kraja druge trećine poveli s 3-1, ali dopustili su Senatorsima da se vrate i uzmu bod. Pobjeda je ipak ostala u Montrealu i to zahvaljujući Alexu Galchenyuku i Larsu Elleru koji su bili precizni u pucanju penala.

Eller je bio strijelac i u osnovnom dijelu utakmice, a preostala su dva pogotka za domaće zabili Brendan Gallagher i P.K. Subban. Za Ottawu su pogodili Mika Zibanejad, Daniel Alfredsson i Patrick Wiercioch.

New Jersey ponovno polako hvata formu. Devilsi su pobijedili treći put u posljednje četiri utakmice nakon što su prije toga imali šest poraza u nizu. U srijedu su na ledu svoga Prudential Centera nadigrali Philadelphiju s 5-2, nanijevši joj i treći ovosezonski poraz u isto toliko međusobnih dvoboja.

Adam Henrique je bio dvostruki strijelac za New Jersey, a pogađali su i Patrik Eliaš, Ilja Kovaljčuk i Andrej Loktionov. Kovaljčuk je već četvrti put ove sezone zabio s igračem manje po čemu je vodeći u ligi. Strijelci za Flyerse su bili Jakub Voraček i Scott Hartnell.

Calgary je pred svojim navijačima svladao Detroit s 5-2. Poslije dvije je trećine rezultat bio izjednačen (2-2), da bi u prvih deset minuta završne dionice Lee Stempniak, Curtis Glencross i Blake Comeau donijeli slavlje Flamesima. (TS)

NHL liga, srijeda:

New Jersey - Philadelphia 5-2
Calgary - Detroit 5-2
Montreal - Ottawa 4-3, penali

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider