Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uoči polufinala kupa

Mladost u problemima, ozlijedio se Luka Bukić

HAVK Mladost sutrašnje polufinale Kupa Hrvatske dočekuje načeta ozljedom lijevog krila Luke Bukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon zadobivene ozljede na sinoćnjem treningu Luka je prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu gdje mu je zašivena desna ruka tako da neće biti u sastavu za sutrašnju utakmicu HAVK Mladost – VK JUG CO koja se igra na finalnom truniru Kupa Hrvatske.

''Na treningu mi se dogodila nezgoda, nespretno sam udario u blok i razrezala mi se koža na desnoj ruci. Odmah sam od strane našeg liječnika upućen na hitam prijem u bolnicu gdje su mi šivali ozljedu i imam četiri šava. Strašno mi je teško što neću biti u mogućnosti igrati sutrašnju polufinalnu utakmicu i pomoći suigračima u bazenu. Predviđeni oporavak je desetak dana. Ovog ću puta dečke bodriti iz gledališta bazena Mladosti na koji pozivam sve navijače da dođu u što većem broju!'', izjavio je igrač Luka Bukić.

Momčad Mladosti ovom ozljedom Luke Bukića u doista teškoj situaciji dočekuje jednu od najboljih vaterpolo momčadi na svijetu. Podsjetimo, prvi golman Josip Pavić nije u sastavu jer se oporavlja od operacije lakta.

''Od početka godine imamo puno problema s ozljedama i bolestima i mislim da smo samo jednu utakmicu ove sezone odigrali u punom sastavu. Dat ćemo sve od sebe da pružimo jednu dobru partiju i da budemo Jugu konkurentiniji što bliže, ali bez pomoći Bukića i Pavića to će biti teže!'', izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Polufinalna utakmica VK Jug CO - HAVK Mladost na finalnom truniru Kupa Hrvatske igra se sutra, 21.12.2013. u 18 sati. (web stream www.furkisport.hr).

Dnevne ulaznice za utakmice finalnog turnira Kupa Hrvatske po cijeni od 30 kn te paket ulaznica po cijeni od 50 kn mogu se kupiti u pretprodaji u sustavu Ulaznice.hr ili na sam dan utakmica na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prve utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider