Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kobešćak optimističan

Mladost u Napulju traži kartu za Ligu prvaka

HAVK Mladost putuje na prvi kvalifikacijski turnir Lige prvaka u talijanski Napulj. Iako je momčad načeta ozljedama trener Kobešćak zrači optimizmom!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Na prvi turnir lige prvaka odlazimo s dosta problema. Nekoliko igrača je ozljeđeno, desile su se neke poteškoće i privatni problemi igrača. Na put ne odlaze Ivan i Kristijan Milaković a Duje Živković i Ante Vukičević priključili su se treningu tek danas zbog ranijih ozljeda. No, svejedno idemo s nadom u prolazak u drugi krug. S obzirom da je prvi turnir sezone ne znamo mnogo o protivnicima ali nakon turnira u Korčuli, s kojeg smo se upravo vratili, te sparinga s Radničkim, mislim da imamo snage za dobar rezultat!'', izjavio je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

Mladosti će se u Napulju suprotstaviti momčadi Malta, Kazan, Marseille, Ach Napulj te Schuurman. Jedan od najiskusnijih igrača Mladosti, povratnik iz Brescie, Luka Lončar vjeruje u svoju momčad:

''Na put odlazimo puni optimizma i vjerujemo kako ćemo se plasirati u daljnji krug natjecanja. Vesele nas i utakmice koje nas očekuju u Zagrebu početkom listopada kada ćemo zaigrati pred domaćom publikom!''

U Napulju će za Mladost igrati golmani Josip Pavić, Ivan Marcelić, centri Luka Lončar, Andro Gagulić, bekovi Marko Pavičić i Ivan Capan, te lijevi i desni igrači Duje Živković, Ivan Živković, Luka Bukić, Ante Vukičević, Marko Martinić, Domagoj Mijatović, Marin Dašić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider