Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
LEN Euro kup

Mladost na korak do polufinala

U Zagrebu je na bazenima zagrebačke Mladosti odigrana prva četvrtfinalna vaterpolo utakmica LEN Euro kupa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najtrofejniji vaterpolo klub svijeta HAVK Mladost uvjerljivo je svladala momčad Primorca iz Kotora rezultatom 14 : 4. Sjajna atmosfera i glasna podrška navijača sa tribina još su jednom pokazali kako se odličan vaterpolo vratio u Zagreb!

“Vrlo sam zadovoljan pobjedom a isto tako i igrom koja je bilo vrlo zrela. Nismo posustali u ritmu od prve do zadnje minute. Iskoristili smo sve prilike koje nam je Primorac dao i čestitke igračima na požrtvovnoj igri. Favoriti smo ali ćemo uzvrat uzeti ozbiljno jer je Primorac kvalitetna momčad a kotorski bazen vrlo težak za igranje svakoj momčadi. Do uzvrata ima još mjesec dana i čekaju nas teške utakmice Jadranske lige te Kup Hrvatske.“ – izjavio je trener Vjekoslav Kobešćak nakon utakmice.

Nakon sjajne igre i pobjede Mladost će sredinom prosinca otputovati u crnogorski Kotor gdje se igra uzvratna četvrtfinalna utakmica. Iako će im prednost od deset golova olakšati završnicu i prolaz u sam vrh LEN Euro kupa zagrebačka se momčad neće puno odmarati. Osim utakmica Triglav Jadranske lige Žapce očekuje i četvrtfinalna utakmica Kupa Hrvatske protiv Šibenika.

“Više smo nego zadovoljni pobjedom. Ovo je povoljan rezultat za nas prije uzvratnog susreta u Kotoru. Dobrim smo ritmom uspjeli slomiti momčad Primorca. Hvala i svim navijačima koji su nas došli bodriti. Nema odmora jer s nestrpljenjem očekujemo slijedeću domaću utakmicu protiv momčadi Šibenika!“ – izjavio je igrač Mladosti Ante Vukičević.

Uzvratna utakmica četvrtfinala LEN Euro kupa na rasporedu je 18. prosinca 2013. u Kotoru, no prije toga Žapci će već ove subote 23. studenog u 18 sati na domaćem terenu tražiti još jednu pobjedu Triglav Jadranske lige protiv momčadi Šibenika.

Gledatelji večerašnjih utakmica nagrađeni su poklonima drogerije KOZMO, a u pauzama su nastupile atraktivne performerice skupine First Entertaiment te plivačice sinhro kluba Mladost. Ulaznice za utakmicu protiv Šibenika u subotu 23. studenog u 18 sati mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka utakmice po cijeni od 25.00 kuna. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider