Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Spektakl u Zagrebu

Mladost bez Pavića traži europsku pobjedu protiv Primorca

Zagrebačka Mladost ove srijede 20. studenog od 19 sati u prvoj četvrtfinalnoj utakmici LEN Euro kupa dočekuje kotorski Primorac.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznimno važna utakmica zagrebačke momčadi odlična je prilika za uživanje u vaterpolo uzbuđenjima.

“Očekuje nas vrlo važna utakmica protiv starog rivala. U zadnjem međusobnom obračunu mi smo pobijedili u Zagrebu. Očekujem dobru i lijepu utakmicu za sve te očekujemo našu pobjedu. Primorac je mlada momčad puna tempa, protivnik kojeg moramo respektirati. Josip Pavić nije u momčadi jer se oporavlja od operacije no svi ostali su u dobrom stanju” - izjavio je trener HAVK Mladost Vjekoslav Kobešćak.

Uprava kluba na utamici u srijedu priprema zanimljiv i atraktivan program u pauzama, nagradne igre za posjetitelje te nastup performerica iz skupine FIRST Entertaimnet te sinhro kluba Mladost. Svi oni koji neće imati priliku doći i podržati naše Žapce utakmicu će moći uživo pratiti na www.furkisport.hr/havkmladost.

“Stanje u momčadi je dobro, svi jedva čekamo ovu utakmicu koja nam je glavna u ovom dijelu sezone. Kvalitetnija smo momčad od Primorca no ne smijemo se opustiti. Shvaćamo sve vrlo ozbiljno a važno je da steknemo dobru prednost. Pozivam sve navijače da dođu i bodre nas jer su nam velika podrška koja nam puno znači” – izjavio je igrač HAVK Mladost Duje Živković.

Ulaznice za prvu četvrtfinalnu utakmicu LEN Euro kupa mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr (www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka prvih utakmica. Cijena ulaznice je 25.00 kuna. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider