Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo jedna opcija

Messi otkrio gdje će igrati ako ode iz Barce, a osvrnuo se i na Ronalda

Lionel Messi nedavno je osvojio svoju petu Zlatnu loptu i to potpuno zasluženo jer 2015. godina bila je zaista njegova.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Barcelonom je osvojio pet od šest mogućih trofeja, a s Argentinom je igrao finale Copa Americe. Međutim, individualna priznanja za Lionela Messija nisu toliko bitna.

"Ako osvojim još koju Zlatnu loptu, dobro. Ako ne osvojim, neće to biti velika stvar. Nisam opsjednut tom nagradom, više me vesele momčadska postignuća", rekao je Messi u razgovoru za France Football pa dodao:

"Trenutačno sam u pravoj formi, boljoj nego prijašnjih godina kad su me mučile ozljede. Osjećam da sam ponovno na onoj razini na kojoj sam bio prije četiri godine."

Osvrnuo se i na Cristiana Ronalda.

"On i ja smo sportski rivali, ali oduvijek je postojalo međusobno poštovanje. Odličan je igrač i zaslužio je Zlatne lopte koje je osvojio."

Istaknuo je i svog suigrača Neymara pred kojim je velika karijera.

"On će sigurno u karijeri osvojiti Zlatnu loptu jer ima sve predispozicije za to. Vrhunski je igrač i može otići daleko koliko god to bude želio. Brz je, ima odličnu tehniku i može proći svakog jedan na jedan."

Iz Barce jedino u - Argentinu

U posljednje vrijeme sve se češće spominje njegov odlazak iz Barce, ali za njega to nije opcija.

"Ne želim igrati niti za jednu drugu europsku momčad. Barcelona je moj dom i tu želim ostati. No, postoji i mogućnost da karijeru završim u rodnoj Argentini. Vidjet ćemo što donosi budućnost."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider