Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Čudesni preokreti

Drama u Ledenoj: Medvjedi izgubili dobiveno u mitskom obračunu s Red Bullom!

Hokejaši Medveščaka propustili su veliku priliku povesti protiv Red Bull Salzburga s 3-2 u četvrtfinalnoj seriju austrijske, ujedno i regionalne, EBEL lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sjajne pobjede u Austriji (5-2) kojom su vratili prednost domaćeg leda, "medvjedi" su pred svojim navijačima ponovno pokleknuli, iako su na ulazu u posljednju dionicu utakmice ušli s 4-2.

Medveščak je furioznom drugom trećinom zaostatak od 0-2 pretvorio u 4-2, ali je u posljednjih šest minuta treće trećine prosuo sve. Matthias Trattnig smanjio je u 55. na 4-3, a potom je na ulazu u 58. minutu Steven Regier, u situaciji s igračem više, zabio za 4-4 i produžetak. Prethodno su zagrebački hokejaši promašili čistu situaciju kada su dvojica izašla sama na vratara Red Bulla.

Medvjedi se nisu uspjeli oporaviti od tok šoka ni nakon odmora, tako da je austrijska momčad dominirala ledom, te u 13. minuti produžetka (u doigravanju se igra 20 minuta do zlatnog gola) preko Trattniga uzela "bodove" iz Ledene dvorane Doma sportova.

Bio je to sedmi poraz Medveščaka od Red Bulla nakon produžetka od ulaska u EBEL ligu!

Serija se sada seli u Austriju, gdje će Red Bull u petak imati prvu "meč-loptu". (TS)

EBEL liga, četvrtfinale, pete utakmice:

Medveščak - Red Bull Salzburg 4-5 (0-2, 4-0, 0-2, 0-1), produžetak, serija: 2-3

Vienna - Znojmo 4-0, serija: 4-1

Klagenfurt - Graz 5-2, serija: 4-1

Linz - Villach 2-3, produžetak, serija: 3-2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider