Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Treći poraz u međurundi

'Medvjedi' pali u Grazu: Treće mjesto u opasnosti!

Hokejaši Medveščaka upisali su treći poraz u 4. kolu međurunde austrijske, ujedno i regionalne EBEL lige. "Medvjedi" su bez plijena ostali u Grazu, gdje su poraženi s 2-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zanimljivo, konačan rezultat utakmice postavljen je u malo više od pet minuta igre druge trećine, dok je ostatak susreta protekao u tvrdoj igri obiju obrana, u kojoj se ona domaćina ipak za nijansu bolje snašla.

Medveščak je, unatoč dvama isključenjima, bio bolja momčad u prvoj dionici utakmice, ali je na vratima Graza briljirao Frederic Cloutier sa 16 obrana. U spomenutoj drugoj dionici Robert Wren doveo je domaćina u vodstvo u 33. minuti utakmice, nakon asistencije Ryana Lannona i Matthiasa Iberera.

Samo dvije minute kasnije Zintis-Nauris Zusevics povisuje na 2-0 u korist domaćina, a ni tri minute kasnije Adam Miller postavlja konačan rezultat nakon dodavanja Brandona Bucka i Alana Letanga.

Porazom je Medveščak još više zaostao za vodećom Viennom u poretku vodećih šest momčadi koje se bore za što bolju poziciju uoči doigravanja. Podsjetimo, cilj "medvjedima" u međurundi trebalo bi biti osvajanje jednog od prva tri mjesta kako bi mogli birati protivnika u četvrtfinalu play-offa.

Medveščak trenutno i dalje drži treće mjesto, ali samo s jednim bodom ispred Klagenfurta i dva ispred Villacha i Graza. Vodeća Vienna ima šest bodova više nakon današnje pobjede nad aktualnim prvakom Linzom 4-2. 

EBEL liga, 4. kolo međurunde:

poredak od 1. do 6. mjesta:

Graz - Medveščak 2-1

Klagenfurt - Villach 7-1

Vienna - Linz 4-2

Redoslijed: 1. Vienna 12, 2. Linz 6, 3. Medveščak 6, 4. Klagenfurt 5, 5. Villach 4, 6. Graz 4

za poredak od 7. do 12. mjesta:

Olimpija - Dornbirner 4-0

SAPA Fehervar - Znojmo 0-3

Salzburg - Innsbruck 4-1

Redoslijed: 1. Znojmo 10, 2. Olimpija 7, 3. Salzburg 7, 4. SAPA Fehervar 6, 5. Dornbirner 3, 6. Innsburck 2

Napomena: Prve dvije momčadi osiguravaju doigravanje nakon 10 odigranih kola

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider