Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sedma zaredom

Medvjedi nastavili pobjednički niz: Prva pobjeda u gostima!

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka nastavili su pobjednički niz u KHL-u. U srijedu su u Minsku nakon produžetka svladali domaći Dinamo s 3-2…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sedma im je to pobjeda zaredom, a ujedno i prva gostujuća ove sezone. Uspeli su se njome na peto mjesto u Zapadnoj konferenciji.

Do slavlja u glavnom gradu Bjelorusije ''medvjedi'' su došli unatoč tome što su imali dva gola zaostatka. Dinamo je poveo u sedmoj minuti prve trećine pogotkom Andreja Stasa, a sedam minuta kasnije je prednost povećao Slovak Tomaš Surovy u situaciji s igračem više.

Medveščak je do kraja prve dionice smanjio zaostatak golom Ryana Vescea, također s igračem više, a izjednačenje je došlo u sedmoj minuti druge trećine pogotkom Boyda Kanea. U posljednjoj trećini nije bilo golova, a onda je u drugoj minuti produžetka pak u mrežu domaćih smjestio Jonathan Cheechoo na asistenciju Matta Murleyja.

Sljedeću utakmicu Zagrepčani igraju u petak u Donjecku protiv Donbassa. (TS) 

KHL liga, srijeda:

Dinamo Minsk - Medveščak 2-3 (2-1, 0-1, 0-0, 0-1), produžetak

Redoslijed, Zapadna konferencija: 1. SKA 33 boda, 2. Dinamo Moskva 31, 3. Donbass 25 (-1), 4. Medveščak 25, 5. Dinamo Riga 24 (-1)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider