Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Po devetu pobjedu u nizu

Medvjedi ganjaju rekord protiv legendarnog Kozlova i 'dviljaka' Žerdeva

Medveščak danas protiv Spartaka ganja klupski rekord od devet pobjeda u nizu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medvjedi su nakon lošeg starta nanizali seriju pobjeda i stigli do trećeg mjesta na Zapadnoj konferenciji, te petog ukupno u KHL-u.

Trener Mark French ima razloga za optimizam. Momčad igra sve bolje, navijači su u euforiji, a Rusi sada s puno više respekta gledaju na Medveščak. Ovo posljednje možda ne ide na ruku Medvjedima iz taktičkog aspekta, jer će sad svi biti puno oprezniji u utakmicama s hrvatskom momčadi, no to je potvrda velikog uspjeha u premijernoj sezoni u KHL-u.

Danas je na rasporedu nova utakmica u Domu sportova. Medveščaku na noge stiže Spartak s dva posebna igrača, 41-godišnjom hokejaškom legendom Vjačeslavom Kozlovom i 'divljim' Nikolajem Žerdevom. Kozlov je u karijeri odigrao 1.300 NHL utakmica i osvojio dva Stanley Cupa s Detroitom, dok je Žerdev jedan od najtalentiranijih ruskih hokejaša, ali ima velikih problema s karakterom.

''Bit će teško s obzirom da smo se tek vratili s puta, ali nećemo se žaliti, tako je uvijek u sezoni, a i u dobrom smo nizu. Dodatna motivacija će nam biti naši navijači u Domu sportova", rekao je Danac Patrick Bjorkstrand.

Neće biti lako, ali Medveščak je odličnoj formi. Cheechoo može zabiti svakome, Vesce je među najkompletnijim igračima lige, a Foster među najboljim braničima KHL-a. Ledena će ponovno odzvanjati...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider