Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Treća pobjeda u nizu

Medvjedi porazili najbolju momčad Istočne konferencije!

Nakon najbolje momčadi Zapadne konferencije, Medveščak je ove subote "skinuo" i najbolju momčad Istočne konferencije regionalne KHL lige...

U Ledenoj dvorani Doma sportova "medvjedi" su s 3-2 bili bolji od Barisa, čime su stigli do treće uzastopne pobjede! Nakon SKA St. Peterburga i Jugre, u "brlogu" je pao i Baris rezultatom 3-2.

Medveščak se od početka susreta postavio autoritativno na ledu, a poveo je u 11. minuti prve trećine preko Kurtisa Fostera, kojem su asistirali Steve Montador i Bill Thomas. Pogodak je postignut u situaciji s igračem više.

Početkom druge trećine Medveščak je povisio svoje vodstvo preko Lukea Walkera, no gosti su uzvratili za svega 54 sekunde pogotkom Jevgenija Blohina. Pogodaka u drugoj četvrtini više nije bilo, a onda je ponovno na početku posljednje dionice Medveščak postigao pogodak za dva gola razlike. Ryan Vesce je u situaciji s igračem više zabio na asistenciju Matta Murleyja.

No ni ovo "sigurno" vodstvo nije dugo trajalo, s obzirom da je Vladimir Grebenščikov, svega tri i pol minute kasnije, ponovno vratio utakmicu u neizvjesnot. Međutim, Medveščak se do kraja utakmice dobro branio i obranio, te upisao 17. bod ove sezone, s kojim se, barem privremeno, popeo na šesto mjesto Zapadne konferencije.

Sljedeću utakmicu Medveščak igra u ponedjeljak u svom "brlogu" protiv Avtomobilista, 10. sastava Istočne konferencije. (TS) 

KHL liga:

Medveščak – Baris 3-2

Redoslijed, Zapadna konferencija: 1. SKA 25 (10 utakmica), 2. Dinamo Minsk 19, 3. Spartak 19, 4. Dinamo Riga 18... 6. Medveščak 17 (+2)...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider