Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pobjeda na startu

'Medvjedi' bez problema svladali ruski klub iz KHL-a!

Medveščak je u Mariboru pobijedio ruski Torpedo iz Novgoroda 3:1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medveščak je u Mariboru igrao prvu pripremnu utrakmicu protiv ruskog Torpeda iz Novgoroda, kluba iz KHL-a i pobijedio 3:1.

Pojačani medvjedi za premijernu sezonu u KHL ligi u odnosu na prošlu sezonu imaju 27 novih igrača, a iako su imali tek par treninga na ledu, funkcionirali su sjajno protiv favoriziranih Rusa.

Najprije je mrežu zatresao Brian Willsie u drugoj trećini, Matt Murley pogodio je u trećoj, da bi Willsie na samom kraju susreta pogodio praznu mrežu.

Visok ritam držali su Zagrepčani, vidjelo se da je to posve druga priča od one koju smo navikli gledati, igrači su puno brži na ledu, bolje igraju, razlika je barem za klasu.

Nisu podbacili ni navijači Medveščaka, njih par stotina, koji su u polupraznoj mariborskoj Ledenoj dvorani Tabor navijali tijekom cijele utakmice. Atmosfera je bila kao domaćinska a prevladavalo je društvo sa Sektora B...

Inače, Torpedo je u KHL ligi posljednjih šest sezona, lani nisu uspjeli ući u doigravanje, a najbolji rezultat bio im je prije dvije godine ulazak u konferencijsko polufinale, kada ih je nadvisio moskovski Dinamo. Sponzor im je ruski GAZ.

Nakon Torpeda odigrat će dvije utakmice protiv Olimpije (četvrtak 8. i nedjelja 11. kolovoza) te protiv Vitjaza (subota 17. kolovoza.).

Cijene karata za sljedeće utakmice su pet eura, a mogu se kupiti na blagajni u Mariboru. Prema viđenom, na susretima nije gužva. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider