Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Loša situacija...

Medveščaku prijeti bankrot? Iz kluba stigla zabrinjavajuća izjava

Zbog teške financijske situacije svi igrači mogu otići kad god požele.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klub hokeja na ledu Medveščak nalazi se u iznimno teškoj financijskoj situaciji zbog koje je upitno hoće li izgurati do kraja aktualnu sezonu u EBEL-u.

Da neće uspjeti, uvjeren je Bernd Freimuller, skaut za EBEL.

"Igrači Medveščaka mogu otići slobodno. Klub ih je zamolio da odigraju još utakmicu protiv Orli Znojma ove nedjelje, ali stanje je kod njih katastrofalno još od početka sezone, na rubu su bankrota i više se neće moći natjecati u EBEL-u nakon internacionalne stanke", izjavio je Freimuller za austrijski Sky.

Povukao se sponzor koji je bio siguran

Slijedom medijskih upita i upita navijača nakon objava u austrijskim medijima, iz Medveščaka su se javnosti obratili službenom klupskom izjavom.

"Možemo potvrditi kako naš menadžment trenutno ima novi izazov zbog povlačenja sponzora koji je bio najavljen kao siguran na početku sezone. Tražimo najbolje rješenje za Klub kako bi završili sezonu. Klub planira do kraja ispuniti sve svoje obaveze ove sezone no sigurno je kako će zbog nastale situacije, uzrokovane povlačenjem najavljenog sponzora, doći do određenih organizacijskih promjena", poručili su Medvjedi, dodavši kako će preko svoje web-stranice izvještavati javnost i navijače o svim novostima.

Medveščak je trenutno pretposljednji u EBEL-u, a danas s početkom u 17:30 igra u Češkoj protiv Orli Znojma.

S istim suparnikom bi se ponovno trebao sastati u petak 14. prosinca u Ledenoj dvorani Doma sportova.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider