Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Pali u produžetku

Medveščak uzeo bod na teškom gostovanju u Magnitogorsku

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka u svom su 19. ovosezonskom nastupu u KHL-u osvojili bod izgubivši od Metalurga u Magnitogorsku sa 2:3 (0:0, 1:0, 1:2; 0:1) nakon produžetka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pet dana nakon što su u Domu sportova svladali prvaka KHL-a iz 2014. sa 4:1 (0:0, 3:0, 1:1), Medvjedi su bili blizu novog uspjeha protiv velikog protivnika, vodili su sa 1:0 i 2:1, ali na kraju su ostali s jednim bodom u rukama.

Prvo vodstvo Medveščaku osigurao je Patrick Bjorkstrand (30:52), to vodstvo poništio je Sergej Mozjakin (42:48), no novu prednost Zagrepčanima donio je Gilbert Brule (47:23) odlično reagiravši na odbijanac nakon udarca Bjorkstranda. Ipak, Oskar Osala (52:01) je pogodio sam gornji kut iza Krošelja za 2:2, a kako se rezultat više nije mijenjao do isteka 60. minute o pobjedniku je odlučivao produžetak.

Najboljem strijelcu KHL-a Mozjakinu trebala je samo 31 sekunda u produžetku da svojim drugim golom u produžetku donese drugi bod Magnitogorsku.

Medveščak sada ima 31 bod i drži šesto mjesto u Zapadnoj konferenciji, a istib roj bodova imaju i treći Jokerit, četvrti Dinamo iz Moskve, te peti Torpedo.

Za dva dana Medveščak će gostovati u Ufi kod Salavata Julajeva od kojega je u nedjelju izgubio u Zagrebu sa 2:3.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider