Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
peti poraz u sedam utakmica

Medveščak u Ledenoj izgubio od Barsa

U susretu 27. kola KHL lige hokejaši Medveščaka su Ledenoj dvorani Doma sportova izgubili od Barsa iz Kazanja 3-4 (0-2, 0-1, 3-1).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bila je to peta od sedam uzastopnih utakmica 'medvjeda' u Ledenoj dvorani Doma sportova, te čak četvrti poraz. Bio je to ujedno i drugi poraz Medveščaka u međusobnim susretima ove sezone. U prvom susretu 'medvjedi' su u Kazanju izgubili bez postignutog gola (0-2).

Gosti su nakon prve trećine vodili 2-0 golovima Mihaila Gluhova (13:23) i Oscara Mollera (14:32). U sedmoj minuti druge trećine Bars je postigao i treći pogodak, a strijelac je bio Dmitrij Obuhov. Medveščak je u posljednjoj dionici uspio smanjiti rezultat golovima Mareka Kvapila (41:39) i Mikke Kouse (48:41). Nažalost, kada se činilo kako bi Medveščak mogao izjednačiti, gosti su u 56. minuti povisili na 4-2 pogotkom Vladimir Tkačoja. Dvadesetak sekundi prije kraja utakmice 'medvjedi' su smanjili na 3-4 drugim golom Kouse, no za više nije bilo vremena.

Medveščak trenutačno zauzima osmo mjesto Zapadne konferencije, posljednje koje vodi u doigravanje. Medveščak ima 39 bodova, jedan bodom više od Sočija na devetom mjestu.

Medveščaku slijede još dvije domaće utakmice - 30. listopada protiv Lade iz Toljatija, te dva dana kasnije protiv Slovana iz Bratislave.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider