Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
U čemu je stvar?

Iznenađenje u Ledenoj: Medveščak raskinuo s velikom zvijezdom

Zagrebački hokejski klub Medveščak sporazumno je raskinuo ugovor sa Steveom Montadorom, 33-godišnjim kanadskim braničem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Steve Montador, igrač čak šest različitih NHL momčadi, više nije član Medvjeda. Uprava Medveščaka odlučila se zahvaliti Montadoru na suradnji. Ista je trajala svega tri mjeseca, s obzirom da je Kanađanin u Zagreb stigao u kolovozu.

Montador je odigrao 11 utakmica u KHL ligi za Medvjede, te je ostao bez pogotka, ali je upisao tri asistencije, uz prosječnu valorizaciju -5.

Montador je propustio dosta utakmica zbog potresa mozga, no čini se kako je ozljeda puno teže prirode. Liječnici su mu savjetovali da prekine aktivno igranje i posveti se zdravlju, što je ovaj očito i prihvatio te se vraća u Kanadu.

Ugovor Montadora je trenutno zamrznut, a odluči li se vratiti hokeju može opet doći u Zagreb.

Medvjedi su odlično igrali u obrani i bez kanadske zvijezde, a njegova visoka plaća (oko 200 tisuća dolara po sezoni) otvorit će mjesto za novo veliko pojačanje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider