Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Play-off stiže u Brlog

Medveščak propustio veliku šansu: Lev ih razbio u zadnjoj trećini

Hokejaši Medveščaka propustili su veliku priliku da poravnaju rezultat u prvom kolu doigravanja regionalne KHL lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medvjedi su u Pragu kod Leva vodili s 2:1 nakon dvije trećine utakmice, ali su se u posljednjih 20 minuta raspali i izgubili u konačnici s visokih 5:2! Bila je to slična utakmica onoj prvoj igranoj u petak kada je Lev slavio s 4:3. Domaćin je nakon prvih 20 minuta vodio s minimalnih 1:0, a pogodak je u mrežu zagrebačkog sastava smjestio Cingel u 10. minuti.

Međutim, u drugih 20 minuta Medveščak je stisnuo obranu, te pogocima Ellisona i Thomasa preokrenuo rezultat u svoju korist i s 2:1 otišao na posljednji predah.

Nažalost, prednost je trajala svega 26 sekundi igre u posljednjoj trećini jer je Novotny, u situaciji s igračem više, zabio za 2:2. Deseta je minuta trećine ponovno bila kobna za Medvjede a strijelac je ovoga puta bio Thornberg. Zanimljivo, pogotke za 2:2 i 3:2 Lev je zabio u situaciji s igračem više na ledu, a oba je puta kod Medveščaka isključen bio Popovic.

Zackrisson i Azevedo su u posljednje četiri minute dovršili posao i donijeli svojoj momčadi drugi bod u osmini finala doigravanja. Serija sada seli u Zagreb, a prolazak dalje izborit će ona momčad koja prva sakupi četiri pobjede. Spomenimo i da su dosadašnja četiri međusobna susreta u premijernoj sezoni Medveščaka u KHL ligi Česi dobili isto toliko.

KHL liga, osmina finala, doigravanje, 2. utakmica:

Lev – Medveščak 5:2 (1:0, 0:2, 4:0)

Baris Astana – Jekaterinburg 3:2, produžetak

Magnjitogorsk – Vladivostok 3:1

Ufa – Novogord 1:3

Dinamo Moskva – Jaroslav 2:1

Kazan – Novosibirsk 1:3

St. Peterburg – CSKA 5:1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider