Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Još malo i počinje

Medveščak predstavio momčad za EBEL sezonu: "Imamo tim!"

U Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova predstavljena je momčad Kluba hokeja na ledu MEDVEŠČAK koja će se iduće sezone natjecati u srednjeeuropskoj ligi EBEL.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U velikom su stilu pred okupljenim navijačima, partnerima i prijateljima Kluba te medijima predstavljeni igrači momčadi koju su proteklih mjeseci sastavljali Medveščakov sportski direktor Aaron Fox, i sam nekadašnji igrač zagrebačkim Medvjeda, te glavni trener EBEL momčadi Connor Cameron. U sklopu večeri predstavljeno je i novo sportsko-poslovno partnerstvo Medveščaka i Karlovačkog.

Connor Cameron zagrebačkoj publici poznat je od prije kao pomoćni trener momčadi dok je Medveščak igrao u KHL-u. Među predstavljenim igračima bila su brojna nova, ali i brojna hrvatskoj publici već poznata Medveščakova lica poput Tomislava Zanoškog, Saše Rajsara, Davida Brinea, vratara Gašpera Krošelja, mladih domaćih igrača Ivana Jankovića i Jana Smoleca, Adama Deutscha te Nathana Perkovića koji iduće sezone po prvi puta nosi kapetansku vrpcu Medveščakove prve momčadi. Od novih igrača Medveščaka koji će iduće sezone nositi dres zagrebačkih Medvjeda, a koji su navijačima predstavljeni sinoć, svakako treba istaknuti norveškog reprezentativca Soldena Oldena, Čeha Tomaša Netika s iskustvom igranja u KHL-u, Extraligi, SHL-u kao i za reprezentaciju Češke, slovačkog reprezentativca s NHL stažom Jozefa Baleja, te opasni finski trio Tikkanen – Koskiranta – Poyhonen.

Domaću sezonu u Ledenoj dvorani Doma sportova Medvjedi otvaraju u nedjelju 10.rujna u 17.30 sati protiv mađarske Albe Volan.

U predstojećem redovnom dijelu EBEL sezone u kojem se bore za plasman u play-off, Medveščak će odigrati 30 utakmica protiv klubova iz Austrije, Italije, Mađarske i Češke.

Ususret početku sezone Medveščak je odigrao četiri utakmice na gostujućem terenu pri čemu je slavio u tri osvojivši međunarodni turnir Gabora Ocskaya u Mađarskoj.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider