Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Odličan osjećaj'

Medveščak odradio trening pred navijačima uoči nove sezone KHL-a

Sve je spremno da se Medvjedi i četvrti put okušaju u drugoj najjačoj ligi na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U odličnom raspoloženju zagrebački Medvjedi održali su prvi trening u Brlogu i ugostili svoje vjerne navijače.

"Odličan je osjećaj vratiti se na led. Zbog puta u zadnjih par dana nisam imao priliku trenirati tako da mi je ovo baš trebalo. Presretan sam što sam se priključio momčadi i veselim se novom iskustvu. Radio sam cijelo ljeto i spreman sam pomoći Medvjedima", rekao je nakon svog prvog odrađenog treninga novi napadač Bobby Butler.

Igrači su klizali i uvježbavali akcije, a nakon sat vremena napornog rada nad led se nadvila magla.

"Lijepo je biti doma u Zagrebu pa makar i na samo par dana. Super je što smo za prvi izlazak na led u svojoj dvorani imali i navijače prisutne. Bilo je malo maglovito, ali to je tako. Kontrolirano ono što možemo i to je stav kojeg se držimo", komentirao je Francis Pare.

Prije i nakon treninga Medvjedi su pronašli vremena za navijače - fotografirali su se, pozdravili, razmijenili prvotne dojmove prije nove sezone i potpisali autogram karte igrača koje su navijačima podijeljene na ulazu u dvoranu.

"Prvi puta sam u dvorani i uživao sam igrajući na našem ledu. Jako mi je drago što su nas navijači došli vidjeti i pozdraviti", izjavio je Samson Mahbod.

Medveščak u novu, četvrtu sezonu u KHL-u, kreće u utorak 23. kolovoza, gostovanjem kod Lade u Togliattiju, a tri dana poslije Medvjede će u Kazanju ugostiti Ak Bars.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider