Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Senzacija na pomolu

Medveščak na pragu KHL-a: Ponajbolji hokejaši svijeta stižu u Ledenu?

U trenucima kad je Medveščak slavio 17. naslov hokejskog prvenstva Hrvatske, ljudi iz kluba u Moskvi su napravili veliki korak prema ulasku u KHL...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelnicima druge najjače svjetske lige predali su detaljan plan i prijavu u kojoj tvrde da su spremni za ulazak već iduće sezone.

Čelnici KHL-a jako su zadovoljni s onime što su čuli od voditelja pregovora Ranka Vučinića, glavnog menadžera Markantonija Belinića te voditelja marketinga Mislava Madirazze.

''Medveščak nam je predao službeni zahtjev za ulazak u kojem tvrde da su ispunili sve uvjete. Sada počinje standardan postupak provjere. Pregledat ćemo sve dokumente, poslati komisiju u Zagreb, provjeriti financijska jamstva'', rekao je potpredsjednik KHL lige Vladimir Šalajev.

Konačan odgovor Rusa stići će najkasnije do sredine svibnja, a u Medveščaku vjeruju da će uspjeti dobiti zeleno svjetlo.

''Vrlo smo zadovoljni ovom izjavom jer je to potvrda mukotrpnog posla koji radimo protekle dvije godine, kad je cijela priča o ulasku u KHL počela. No u ovom trenutku ne smijemo iznositi detalje pregovora niti ih smijemo komentirati'', izjavio je Vučinić. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider