Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zig-Zag Medveščak!

Medveščak ima novog partnera

Jedan od vodećih trgovačkih lanaca Lidl Hrvatska postao je novi partner Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb. Ovim partnerstvom Lidl želi podržati Medveščak u njihovim sportskim izazovima te biti dio budućih pobjeda ovog uspješnog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dresove popularnih Medvjeda ove će sezone krasiti i Pilos logotip, poznate Lidlove trgovačke marke kvalitetnih mliječnih proizvoda.

Suradnja trgovačkog lanca Lidl Hrvatska, dobitnika mnogih nagrada i priznanja za kvalitetu, s najboljim hrvatskim hokejaškim klubom Medveščak Zagreb, logična je i očekivana, s obzirom na to da i Lidl i Medveščak karakteriziraju disciplina, predani rad i uspješnost, te se temelji na težnji za postizanjem vrhunskih rezultata.

Na Medvjeđim dresovima ove će sezone biti logotip Pilosa, Lidlove trgovačke marke mliječnih proizvoda, koji su nezaobilazni dio prehrane svakog sportaša.

Pilos asortiman obiluje vrhunskim proizvodima s hrvatskih i europskih pašnjaka, a jogurti, sirevi, vrhnje, mlijeko odličnog su okusa i teksture. Mliječni proizvodi Pilos iz Lidla pažljivo su proizvedeni, transportirani i skladišteni, te prolaze stroge kontrole najpoznatijih hrvatskih i svjetskih laboratorija.

„Čast nam je što smo Medvjede odlučili podržati baš u trenutku kada se suočavaju s novim izazovima moćne ruske KHL lige. Sigurni smo da će Medvjedi svojom upornošću i disciplinom uspješno svladavati protivnike jedne od najboljih hokejskih liga, a Lidl će biti dio budućih sportskih uspjeha kluba kao partner i prijatelj kluba'', poručili su iz uprave Lidla.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider