Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
još maaaalo

Sjajna vijest iz Barcelone: Hrvatski kapetan je spreman!

Marko Kopljar oporavio se od ozljede lijevog koljena i trebao bi biti potpuno spreman za kvalifikacijske okršaje za Olimpijske igre.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još malo je ostalo do kvalifikacijskog turnira u Danskoj na kojem će hrvatska rukometna reprezentacija pokušati osvojiti jedno od prva dva mjesta koja vode na Olimpijske igre u Rio de Janeiro. Podsjetimo od 8. do 10. travnja Hrvatska će igrati protiv domaćina Danske, Bahreina i Norveške.

Uoči turnira iz Barcelone je stigla lijepa vijest. Hrvatski kapetan Marko Kopljar odigrao je utakmicu za svoj klub protiv GO Fita (35:23) i postigao tri pogotka iz četiri pokušaja. Kopljar se ozlijedio na prvenstvenoj utakmici protiv Frigorificos del Morazza sredinom veljače. Određeno mu je mirovanje od šest tjedana, no čini se kako je oporavak trajao i kraće.

Izbornik hrvatskih rukometaša Željko Babić prije desetak dana je objavio uži popis rukometaša na koje računa za tri dvoboju u Herningu. Od rukometaša koji su osvojili broncu u Poljskoj u siječnju, na popisu nema Mirka Alilovića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider