Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ovo nije obični turnir

Malonogometni malo drukčiji vikend u Opatiji

Dvorana Marino Cvetković u Opatiji u nedjelju će biti življa no inače i tipične utakmice zamijeniti kratkim, dinamičnim malonogometnim mečevima s potpuno novim pravilima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbacivanje protivničkog igrača vlastitim pogotkom dok cijela protivnička momčad ne napusti teren jedna je od novina koje turnir Red Bull Winning 5 čine malo zanimljivijim i neobičnijim od ostalih.

U 13 sati 27. listopada započet će Red Bull Winning 5, jedinstveni turnir na ispadanje koji je prošlog vikenda posjetio Osijek, a nakon Rijeke uputit će se prema Zagrebu i Splitu, da bi u svakom od ovih gradova pronašao po jednu najbolju ekipu koje će se zatim natjecati u velikom hrvatskom finalu. Lokacija finalnog turnira još je nepoznata, a natjecatelji i svi ostali sami će ju birati putem interneta.

Da ovo nije sasvim obični malonogometni turnir pokazuje i nagrada koja će razveseliti pobjedničku momčad, a to je odlazak na Red Bull Ring na kojem će se natjecatelji sami okušati u vožnji formule. Broj prijava ograničen je, a prijaviti se moguće do 48 sati prije natjecanja. Više informacija o pravilima, rasporedu i turniru potražite na www.redbull.hr. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Raspored natjecanja:

20.10.2013. | Osijek, Sportska dvorana Zrinjevac
27.10.2013. | Opatija, Sportska dvorana Marino Cvetković
3.11.2013. | Zagreb, Sportska dvorana Martinovka
10.11.2013. | Split, Sportska dvorana OŠ Mejaši
1.12.2013. | FINALE

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider