Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull Sidrun

Malo drukčiji vaterpolo ponovno okupirao Danče

U nedjelju 3. kolovoza na plaži Danče započela je druga sezona amaterskog vaterpolo turnira Red Bull Sidrun, koji je i prošle godine svoju avanturu započeo upravo u ovoj dubrovačkoj kolijevci vaterpola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Petnaestak dobro raspoloženih ekipa okupilo se na sunčanim i prilično krcatim Dančama i u veseloj atmosferi zaigralo 3 na 3 vaterpolo Viktoriju. Nakon bespoštedne borbe u moru, slavila je ekipa Podrum u sastavu Davora Kristića, Nikše Karača, Brune Pavlekovića i Vlahe Primorca.

Uzbudljive 10-minutne utakmice do polufinala su dovele ekipe Fali peti i Karakonđule te Podrum i ekipu Kalamota. Fali peti i Podrum slavili su i pripremali se za finalni okršaj, dok su za treće mjesto igrali Kalamota i Karakonđule. Treće su mjesto rezultatom 8:4 izborili su Kalamote (Đuro Musladin, Marko Iveković, Niko Šalja, Nino Pavlović), koji su pod imenom Betula prošle godine slavili kao hrvatski prvaci Red Bull Sidruna.

Finalni okršaj dviju najboljih ekipa s nestrpljenjem je pratila krcata plaža Danče, a svoju potporu ekipama dali su i Maro Joković te Nikša Dobud, dvojica velikana hrvatskog i svjetskog vaterpola. Fali peti, u sastavu Tončija Popadića, Hrvoja Ogreste, Ivana Gjurašića i Mihe Martića, rezultatom 7:6 izgubili su od ekipe Podrum. Dubrovački pobjednici Red Bull Sidruna Davor, Nikša, Bruno i Vlaho, borit će se za prvaka Hrvatske na velikom finalu natjecanja u Zadru.

Red Bull Sidrun svoju ljetnu pustolovinu nastavlja u Šibeniku, Rijeci i Zadru, a veliko finale najboljih ekipa očekuje nas 30. kolovoza u Zadru. Pobjednik će za nagradu otputovati na Veliku nagradu Austrije u idućoj sezoni Formule 1. Prijave za natjecanje još su otvorene, a pravila i obrazac za prijave potraži na www.redbull.hr/sidrun.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider