Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ludilo Sharksa

Malkin s dva gola odveo Pittsburgh do pobjede

Jevgenij Malkin je sinoć sa dva gola i dvije asistencije pomogao Pittsburgh Penguinsima da sa 4-3 pobijede Minnesota Wild.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poveo je Pittsburgh pogotkom Davida Perrona, a Mikael Granlund je izjednačio. Pred kraj prve trećine Pittsurgh povećava na 2-1 golom Beaua Benneta.

Druga trećina pripada Jevgeniju Malkinu koji zabija dva gola u manje od tri minite. Jared Spurgeon smanjuje na 4-2, a Mikko Koivu u zadnjoj trećini na 4-3.

Los Angeles Kingsi su do pobjede od 3-2 nad Philadelphia Flyersima stigli nakon izvođenja kaznenih udaraca, a odlučujući pogodak postigao je Milan Lucic. Njegov gol u zadnjoj minuti, odveo je utakmicu u produžetke, dok je Anze Kopitar pogodio jedini kazneni udarac.

Vratar Jonathan Quick je obranio 36 udaraca na utakmici, a onda zaustavio udarce Flyersovih Sama Gagnera, Claudea Girouxa i Jakuba Voraceka. Giroux je postigao pogodak i upisao asistenciju za Philadelphiju, Shayne Gostisbehere je zabio svoj prvi gol u NHL-u, a vratar Steve Mason obranio 38 udaraca.

Patrick Marleau i Joe Thornton su zabili svaki po power-play gol u razmaku od 25 sekundi druge trećine i San Jose Sharksi su slavili protiv Boston Bruinsa sa 5-4 . Sharksi sada imaju tri pobjede u nizu na gostovanjima.

Thornton i Joe Pavelski su svaki upisali po pogodak i dvije asistencije za San Jose (10-8-0). Osim njih strijelci za San Jose bili su još Joonas Donskoi i Melker Karlsson. Sharksov vratar Jones utakmicu je završio sa 25 obrana nakon što je primio tri gola u prvih 21:53 minuta.

Vratar Tuukka Rask imao je 23 obrane za Bruinse (8-8-1), koji su izgubili pet od sedam zadnjih utakmica. Pogotke za Boston postigli su Tyler Randall, Brad Marchand, Loui Eriksson i Patrice Bergeron.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider