Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uskoro finale

Mali nogomet i sportski duh u gradu pod Marjanom

Dosad najveseliji i ekipno najveći kvalifikacijski krug turnira Red Bull Winning 5 održan je u nedjelju 10. studenog u Splitu, gdje su 23 ekipe sunčane zrake zamijenile reflektorima dvorane i pokazale zašto Split zovu gradom sporta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U finalu je trijumfirala momčad CB Faraon, a 1. prosinca u velikom hrvatskom finalu s još tri ekipe borit će se za adrenalinsko iskustvo vožnje Formule na austrijskom Spielbergu.

Jutro u gradu pod Marjanom u novu dvoranu OŠ Mejaši privuklo je stotinjak odlično raspoloženih igrača, koji su uz dobru glazbu, veselu atmosferu, navijanje i podržavanje ostalih momčadi cjelodnevni turnir učinili odličnom zamjenom za inače dosadne nedjelje, a sportski duh i prijateljska atmosfera vladali su cijeli dan.

Nimalo lagan put do polufinala izborile su ekipe Rekica i CB Faraon, koja je pobijedila rezultatom 4:3 u trećoj seriji penala, te ekipe Stipe i Fesbovci i Uvik žedni, a nakon penala i rezultata 3:2 u finale su otišli Stipe i njegova družina.

Treće mjesto nakon pobjede nad ekipom Rekica pripalo je Uvik žednima, a finalna utakmica između CB Faraona i Stipe i Fesbovaca, nakon dvije serije penala i rezultata 4:3, završena je u korist momčadi CB Faraon u sastavu Ante Lovrića, Petra Maletića, Silvija Kneževića, Marka Turkovića i Bože Duvnjaka.

Veliko hrvatsko finale turnira Red Bull Winning 5 u kojem će se za sami vrh postolja boriti pobjedničke ekipe iz Opatije, Zagreba, Osijeka i Splita održat će se 1. prosinca u gradu za koji će natjecatelji i svi ostali moći glasati od ponedjeljka 11. studenog do srijede 13. studenog, a više o glasanju pročitajte na www.redbull.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider