Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Stalno vodili pa...

Luda utakmica u Washingtonu: Palo 10 pogodaka!

Super Bowl je inicirao i da se u NHL ligi, tijekom nedjeljne večeri, odigraju samo dvije utakmice. Jedna od njih je bila super uzbudljiva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Washington je kao domaćin pobijedio Detroit sa 6:5, poslije produžetka, u ogledu gdje je vodio od samog početka, ali je na kraju morao čupati pobjedu. Vodio je Washington 2:0, 3:1, 4:2 i 5:4, ali da nije bilo Alexa Ovečkina tko zna kako bi završila utakmica.

Svih 60 minuta sjajni je ruski hokejaš bio u sjeni mnogih ostalih aktera, a onda je eksplodirao kada se odlučivalo. Zabio je pogodak u produžetku i ostavio Detroit bez uspjeha.

Od pojedinačnih dosega izdvojimo dva pogotka i asistenciju Joela Warda u pobjedničkoj momčadi, te tri pogotka i asistenciju Gustava Nyquista u dresu Washingtona.

U drugom ogledu večeri Winnipeg je uzeo puni plijen kod Montreala (2:1), a najzaslužniji za to je bio Michael Frolik, koji je u zadnjoj trećini zabio za pobjedu Jetsa.

NHL liga, nedjelja:

Washington - Detroit 6:5, produžetak

Montreal - Winnipeg 1:2

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider