Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Posljednja šansa za zlato

Ljutiti Kostelić napao glavešine svjetskog skijanja: Takvo što je ludo!

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić gostovao je na stranicama uglednog francuskog dnevnog lista L'Equipea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Govorio je Kostelić o skorašnjim utrkama Svjetskog kupa u Wengenu, od petka do nedjelje, kombinaciji, te vrhuncu sezone, a to su Olimpijske igre u Sočiju.

"Radi se velika greška u skijanju, jer se uništava njegova bit. Po meni je kombinacija osnova skijanja, jer nikada nisam volio, niti želio biti specijaliziran za jednu disciplinu. Ove sezone u Svjetskom kupu imamo samo dvije super-kombinacije (op.a. Wengen i Kitzbühel), a ujedno se ne dodjeljuje niti Globus. Takvo što je ludo", rekao je Kostelić, koji se potom dotaknuo svoje forme i Olimpijskih igara.

"Imam tri srebrna odličja s Olimpijskih igara, ali bilo bi tako lijepo reći ja sam olimpijski prvak. To vrijedi svugdje u svijetu, od toga nema ništa većega i boljega. Trenutačno su mi šanse za takvo što u slalomu male, dosta je boljih ljudi od mene, ali u kombinaciji definitivno imam šansu u Sočiju."

Za kraj je ustvrdio:

"Ponavljam, nema ljepšeg nego reći da sam olimpijski prvak, ali i kada sada gledam iza sebe moram priznati da sam napravio mnogo više no što sam sanjao." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider