Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Veseli se Igrama

Lindsey Vonn jedva čeka 2018.: 'Ako može on...'

Američka skijašica Lindsey Vonn, četverostruka osvajačica Velikog globusa, još je jednom potvrdila da namjerava nastupiti na Zimskim olimpijskim igrama 2018. godine u južnokorejskom Pyeongchangu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U veljači prošle godine u utrci superveleslaloma na Svjetskom prvenstvu Vonn je potrgala križne ligamente koljena prvi put, da bi se potom oporavila i onda opet obnovila ozljedu u studenom. Nakon što je otkazala nastup na Igrama u Sočiju, podvrgnula se uspješnoj operaciji desnog koljena.

Trenutno radi kao stručna komentatorica na NBC-u, a utorak je odgovorila na pitanje kako je na nju utjecala brončana medalja njezina sunarodnjaka Bodea Millera u superveleslalomu. S 36 godina Miller je postao najstariji osvajač olimpijskog odličja među alpskim skijašima.

"Njegova mi medalja daje samopouzdanje za nastup u Pyeongchangu. Tada ću imati 33 godine. Ako može Bode, mogu i ja", rekla je Vonn.

Na Instagramu je, pak, dodala: "Jedva čekam da 2018. budem u startnoj kućici umjesto ispred kamera."

S Olimpijskih igara u Vancouveru prije četiri godine Vonn ima zlato iz spusta i broncu iz superveleslaloma.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider